Omloop Goeree-Overflakkee

Welkom op de officiële site van De Omloop!

Helaas moeten we u mededelen dat de reeds aangekondigde Goereeloop (20 km van Middelharnis naar Goedereede) op 26 augustus niet door kan gaan.
Wederom een moeilijke beslissing, maar de Oranjevereniging van Goedereede die de festiviteiten rond deze tocht organiseert krijgt dit op korte termijn niet rond gezien de huidige voorwaarden, organisatie en kosten.
Aan de lopers die zich reeds ingeschreven hebben wordt het inschrijfgeld teruggestort op de rekening.
Het reeds ingezamelde sponsorgeld is bestemd voor het Sophia Kinderziekenhuis, maar indien u uw sponsorgeld eveneens teruggestort wil zien graag even bericht naar dit mailadres inschrijvingen@omloop.com

Om de Omloop voor het eiland te behouden gaan we met verschillende partijen in overleg om in 2023 weer een mooi evenement op de kaart te zetten!

Omloop 2022 in andere vorm

Het bestuur van de Omloop Goeree-Overflakkee heeft na uitgebreid overleg helaas moeten besluiten om de 32e editie van de Omloop niet in de oorspronkelijke vorm te gaan organiseren.

Het is een moeilijke beslissing waarbij de organisatie wandelaars, vrijwilligers, sponsors, het goede doel en alle andere stakeholders opnieuw teleur moet stellen, maar met de huidige onzekerheden en bestuurssamenstelling krijgen we het organisatorisch niet rond.

De Omloop mag natuurlijk niet verdwijnen, dus om de lange afstand wandelliefhebbers toch een uitdaging te bieden kan er net als vorig jaar ingeschreven worden voor een Virtuele Omloop (110 km) of Kennedymars (80 km) die gelopen moet worden in het weekend van 26 augustus t/m 29 augustus.

De 80 km dient binnen de 20 uur (incl. rustpauzes) en de 110 km binnen 24 uur (incl. rustpauzes) te worden volbracht.

Voor beide afstanden is er een herinneringsmedaille, een certificaat en een stempel voor in het wandelboekje.

Het inschrijfgeld bedraagt 9 Euro inclusief medaille voor de 110 en 80 km en 4 Euro exclusief medaille.

80/ 110 km : na afloop ontvangt u per e-mail (in pdf-bestand) een certificaat, stempel voor de Kennedywalker of LDW-stempelkaart, plaatje en stempel voor in het Wandelkilometerboekje.

Absolute voorwaarde voor stempel/ certificaat/ medaille is dat u vóór 10 september 2022 door middel van een scherm-print van de door u gebruikte app (Strava/ Runkeeper/ Mapmywalk, AllTrails etc) bewijs overlegt voor zowel afstand als verstreken tijd inclusief pauzes. We volgen hierbij de regels van de KWBN voor virtuele wandeltochten.

Dit bewijs kunt u sturen naar:  inschrijvingen@omloop.com

Inschrijving en deelname alleen online / digitaal via de website.

N.B. het is niet toegestaan bij meer dan één organisatie de routegegevens door te geven voor de LDW stempelkaart of de Kennedywalker stempelkaart.

 

De Omloop is een tocht van 110 kilometer over het voormalige eiland Goeree-Overflakkee. Deze tocht moet binnen 24 uur afgelegd zijn. In deze 24 uur worden alle elementen van Goeree-Overflakkee getrotseerd. Zo gaat de tocht over het strand en door unieke natuurgebieden zoals de slikken van Flakkee. Het is een uitputtingsslag, maar alles wordt gegeven om deze uitdaging te volbrengen en bovendien wordt er een bijzonder goed doel mee gesponsord. Voor de 32e editie van De Omloop op 26 t/m 29 augustus 2022 wordt wederom het Sophia Kinderziekenhuis de bestemming van het bij elkaar gelopen bedrag! 

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Deze deelnemers zetten wij vandaag in het zonnetje

Bekijk alle

Eilandennieuws 26 juli 2022

26-07-2022 | 12:36 https://www.eilandennieuws.nl/nieuws/algemeen/12839/omloop-dit-jaar-uitsluitend-virtueel-te-beleven
Lees meer
Bekijk alle
€ 15

Willem

27-08-2022 | 11:39 Aan: Inschrijving