Bereikbaarheid

De start van De Omloop is bij het Diekhuusplein te Middelharnis.

Hieronder kunt u lezen hoe u per auto of openbaar vervoer Middelharnis kunt bereiken.

Openbaar vervoer:

  • Vanuit Zeeland ( Schouwen- Duiveland ) met lijn 133 Connexxion richting Oude Tonge en dan met lijn 436 Connexxion richting Middelharnis.
  • Vanuit Goes met lijn 132 van Connexxion naar Zierikzee halte “Zierikzee Sas “ en dan met lijn 133 van Connexxion naar Oude Tonge en met lijn 436 van Connexxion naar Middelharnis.
  • Vanuit Voorne Putten met de lijnen 101 of 106 van Connexxion naar Hellevoetsluis en vandaar met lijn 104 van Connexxion naar Stellendam en dan met lijn 436 van Connexxion naar Middelharnis.
  • Vanuit Brabant met lijn 310 van Arriva Bergen op Zoom / Rotterdam, richting Rotterdam en dan op de A29 overstappen op lijn 436 of 437 van Connexxion naar Middelharnis.
  • Vanuit Bergen op Zoom met lijn 102 van Connexxion naar Oude Tonge en dan met lijn 436 van Connexxion naar Middelharnis.
  • Vanuit Rotterdam vanaf Station “Zuidplein “ met lijn 436 of 437 van Connexxion naar Middelharnis.
  • In Middelharnis uitstaphalte “Gemeentehuis”.  

Voor verdere OV informatie, raadpleeg 9292.nl

Eigen vervoer:

- vanuit Rotterdam

Volg de A29 richting Zierikzee. Bij knooppunt Hellegatsplein houdt u de N59 richting Middelharnis/Zierikee aan. Na circa 14 kilometer slaat u bij de stoplichten rechtsaf de N215. Bij de eerstvolgende rotonde wordt er een route aangegeven voor lang parkeren. Op de parkeerplaatsen Herman Heijermanssingel en Spuiplein kunt u onbeperkt gratis parkeren. 

- vanuit Goes

Vanuit Goes volgt u de N256 volgen richting Zierikzee (over de Zeelandbrug). Bij de stoplichten gaat u richting Bruinisse/Rotterdam via de N59. Bij de stoplichten die volgen slaat u linksaf richting Oude-Tonge/Middelharnis. Bij de eerstvolgende rotonde wordt er een route aangegeven voor lang parkeren. Op de parkeerplaatsen Herman Heijermanssingel en Spuiplein kunt u onbeperkt gratis parkeren.