Informatie

De estafette heeft hetzelfde parcours als de ‘echte’ Omloop, het enige verschil is dat het parcours niet door één, maar door drie personen wordt afgelegd. De estafettevorm is een ideale mogelijkheid om toch de gehele Omloop mee te maken, zonder dat de hele route wordt afgelegd. Een team bestaat dus uit drie deelnemers, waarvan er steeds één op het parcours aanwezig mag zijn, met uitzondering van het laatste deel waar alle drie de deelnemers over de finish mogen lopen.

De deelnemers van de estafette leggen het parcours af onder hetzelfde nummer. Dit nummer heeft een afwijkende kleur ten opzichte van de andere deelnemers.

Er zijn 6 wisselplaatsen, te weten: Stellendam, Westhoeve, Uitgang Slikken, Herkingen, Ooltgensplaat en Stad a/h Haringvliet. Voor specifieke adres- informatie over deze locaties zie het overzicht wat u kunt downloaden. 

Op de route zijn diverse verzorgingsposten ingericht. Hier worden de deelnemers voorzien van eten, drinken en lichamelijke verzorging. Deze verzorging geldt uitsluitend voor de persoon die op dat moment in actie is.

Je kunt hier de route bekijken.

Estafette wisselpunten adressen Estafette wisselpunten