Het laatste nieuws van De Omloop

Overzicht van de laatste nieuwsberichten over de Omloop:

16 januari 2023

Omloop 2023 op 25 en 26 augustus!

Artikel Groot Goeree-Overflakkee

26 juli 2022

Artikel Eilandennieuws

25 juli 2022

Goereeloop 20 km geannuleerd!
Een lastige beslissing, maar de Oranjevereniging van Goedereede die de festiviteiten rond deze tocht organiseert krijgt dit op korte termijn niet rond gezien de huidige voorwaarden, organisatie en kosten.
Aan de lopers die zich reeds ingeschreven hebben wordt het inschrijfgeld teruggestort op de rekening.
Om de Omloop voor het eiland te behouden gaan we met verschillende partijen in overleg om in 2023 weer een mooi evenement op de kaart te zetten!

30 mei 2022
Het bestuur van de Omloop Goeree-Overflakkee heeft na uitgebreid overleg helaas moeten besluiten om de 32e editie van de Omloop niet in de oorspronkelijke vorm te gaan organiseren.
Voor de liefhebbers wel een virtuele Omloop van 26 t/m 29 augustus of de Goereeloop 20 km. Alleen vooraf / online inschrijven

05 september 2021

Eilandennieuws heeft een aantal deelnemers aan de Virtuele Omloop geinterviewd. Te lezen in de abonnee editie van 3 september jl.

Pagina's 8 en 9 

10 juli 2021

Voor de liefhebbers dit jaar een virtuele Omloop van 27 augustus t/m 2 september. Alleen vooraf / online inschrijven.

21 april 2021

Dit hadden we vorig jaar niet kunnen bedenken. Met pijn in het hart en ondanks de lichte versoepeling van de Coronamaatregelen die gisteren 20 april werden aangekondigd hebben we helaas moeten besluiten dat de Omloop van Goeree-Overflakkee dit jaar nog niet door kan gaan.
De coronapandemie, de bijkomende maatregelen en de vooruitzichten maken het onmogelijk om de Omloop te organiseren zoals je dat van ons mag verwachten.
De Omloop is een groot evenement en we beginnen dan ook al ruim van tevoren met de voorbereidingen. Daar komen ook kosten bij kijken. De huidige onzekerheden nu en richting de zomer maken het risico te groot om de volledige voorbereiding te starten, terwijl dat wel al zou moeten. Bovendien moeten ook de deelnemers op tijd beginnen met hun voorbereidingen c.q. training. Door deze beslissing nu te nemen, weten wandelaars, vrijwilligers, sponsors, partners, leveranciers etc. waar zij aan toe zijn.
In de tussentijd moedigen we iedereen aan om in beweging te blijven. Juist nu, en wandelen kan immers altijd en overal.
De datum voor de volgende Omloop is reeds vastgesteld, wij zien u graag volgend jaar op 26 en 27 augustus 2022!
 

14 juli 2020

Als dank omdat Noa tijdens de Kinderomloop in 2019 en 3 jaren daarvoor het hoogste sponsorbedrag heeft opgehaald werden zij en haar klas vandaag verrast met een reptielenworkshop door Kaylin van Exotus Serpenti

Noa, nogmaals bedankt hoor en we zien je graag terug bij de Omloop in 2021.

10 juli 2020

Naar aanleiding van de huidige versoepelingen heeft het bestuur gekeken naar een alternatief voor de Omloop dit jaar. Echter ook met de uitdaging hoe de anderhalve meter maatregel gehandhaafd kan worden is besloten dit niet te doen en te focussen op de Omloop op 27 en 28 augustus 2021.

Graag maken we u attent op de Alternatieve Vierdaagse.

De Alternatieve Vierdaagse is hét alternatief van dé Vierdaagse. Kies jouw afstand (10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag), plan je route en loop in jouw omgeving je eigen Vierdaagse.

https://www.wandel.nl/alternatieve-vierdaagse.htm

Blijf gezond, blijf wandelen!

22 april 2020

Op dinsdag 21 april kondigde de overheid een verlenging van de Coronamaatregelen aan. Deze verlenging betekent helaas nu ook dat de Omloop van Goeree-Overflakkee op 28 en 29 augustus 2020 definitief niet door kan gaan.

Lange tijd hadden we de hoop en het vertrouwen dat de maatregelen tijdig effect zouden hebben. De Omloop zou dan alsnog op een veilige manier plaats kunnen vinden. Dat leek ons een mooi statement na een moeilijke periode in Nederland en de rest van de wereld.

Alhoewel we steeds minder rekening hielden met dit scenario, valt de definitieve afgelasting ons zwaar. Uiteraard staat ieders gezondheid voorop, maar het annuleren van de Omloop brengt ook teleurstelling met zich mee.

De komende weken gaan we aan de slag met de definitieve uitwerking van deze afgelasting.

Voor nu wensen we iedereen heel veel sterkte. Blijf gezond, blijf wandelen, we zien u graag volgend jaar op 27 en 28 augustus 2021!

01 april 2020

Beste dames, heren, meisjes en jongens,  

Het coronavirus houdt de gemoederen flink bezig en raakt ons allen. Zoals jullie weten hebben wij de presentatieavond dit jaar door het coronavirus moeten annuleren. Op deze avond komen een aantal zaken aan de orde waarvan één van de belangrijkste het delen van het goede doel is.

Niemand weet helaas hoe door het coronavirus de komende maanden eruit zullen zien. Wij weten dat uiteraard ook niet, maar willen in deze moeilijke periode wel positief blijven. Wij begrijpen dat bij weinig mensen de prioriteit bij de Omloop ligt, omdat er andere uitdagingen zijn. Wij willen meegeven dat het met de huidige berichtgeving vanuit Den Haag en de kennis van dit moment nog steeds onze intentie is om de 31e Omloop 2020 op 28 en 29 augustus door te laten gaan. Uiteraard als blijkt dat deze door nieuwe maatregelen vanuit de overheid geen doorgang kan vinden zullen wij ons hier zonder pardon aan conformeren.

Wij houden u op de hoogte!

30 november 2019

Zie nieuwspagina   en ook het artikel in Eilandennieuws van 3 december 2019.

18 november 2019

Het is alweer een aantal weken geleden dat u/ jullie hebben meegelopen of een steentje hebben bijgedragen aan de 30e Omloop.
Voor deze inzet hebben we u /jullie al bedankt via een advertentie in het Eilanden-Nieuws, maar natuurlijk organiseren we ook dit jaar weer een slotavond om deze Omloop echt af te sluiten.
Op de slotavond wordt onder andere de afgelopen Omloop geëvalueerd, de sponsorbijdragen bekend gemaakt en de prijzen overhandigd aan de loper/ team en school met de hoogste sponsoropbrengst.
Het bestuur verwelkomt u/ jullie graag op 28 november a.s.om 19.30 uur in Werelds In-Side bij Tieleman Keukens,
Korendreef 15 in Middelharnis.

26 februari 2019

Op 14 maart a.s. vindt de presentatieavond voor de 30e Omloop plaats bij TBP Electronics,  Vlakbodem 10 in Dirksland.
U bent van harte uitgenodigd!

Wat kunt u tijdens deze bijeenkomst verwachten?

 • Toelichting op de route(s) van de 30e Omloop
 • Activiteiten rond en langs de route tijdens de Omloop
 • Presentatie van het goede doel voor de 30e Omloop
 • Presentatie bedrijvenloop

Graag verwelkomen we u op 14 maart 2019 vanaf 19.30 uur, waarna om 20.00 uur de presentatiebijeenkomst begint.

14 oktober 2018

Het is alweer een aantal weken geleden dat u/jullie hebben meegelopen of een steentje hebben bijgedragen aan de 29e Omloop.
Voor deze inzet hebben we u/jullie al bedankt via een advertentie in het Eilanden-Nieuws, maar natuurlijk organiseren we ook dit jaar weer een slotavond om deze Omloop echt af te sluiten.
Op de slotavond wordt onder andere de afgelopen Omloop geëvalueerd, de sponsorbijdragen bekend gemaakt en de prijzen overhandigd aan de loper/team en kinderen met de hoogste sponsoropbrengst.
Het bestuur verwelkomt u/jullie graag op 13 november a.s.om 19.30 uur in
restaurant Werelds In-Side bij Tieleman Keukens,
Korendreef 15 in Middelharnis.

30 augustus 2018

De 29e Omloop van Goeree- Overflakkee was ook dit keer een Omloop die bij velen in het geheugen gegrift zal blijven staan. De ”Monstertocht” deed dit jaar zeker zijn naam eer aan.

Naast de inbreng en steun van de hoofdsponsors zijn wij voor de realisatie van een evenement van deze omvang natuurlijk erg afhankelijk van de enorme en tomeloze inzet van onze vrijwilligers alsmede de vele bedrijven, instellingen en niet te vergeten de gemeente Goeree- Overflakkee die ons belangeloos financieel en facilitair steunen.
Het bestuur van de Stichting Omloop Goeree-Overflakkee bedankt een ieder die De Omloop ook dit jaar weer mogelijk gemaakt heeft! 

25 augustus 2018

Live blog van RTV Rijnmond verslaggever Sanne Waldekker tijdens deze barre Omloop.

24 augustus 2018

Beste deelnemers aan de Omloop van Goeree- Overflakkee,
om stil van te worden, de Omloop is nog niet eens begonnen en dan al zo’n mooi bedrag op de teller vandaag!

Super bedankt voor jullie inzet hiervoor en veel succes en plezier toegewenst tijdens deze
29e Omloop van Goeree- Overflakkee!

Met sportieve groet,
Bestuur stichting Omloop Goeree- Overflakkee

23 augustus 2018

Kijk/ luister naar het interview van RTV Rijnmond verslaggever Sanne Waldekker met deelneemster Maria Soares.

22 augustus 2018

RTV Rijnmond volgt ‘monstertocht’ Omloop van Goeree-Overflakkee!

Verslaggever Sanne Waldekker doet verslag van de start in Middelharnis, het feest in doorkomstplaats Goedereede en van het afzien op het strand bij Ouddorp. Ze kijkt hoe de familie Westra de lopers zaterdagochtend na een zware nacht opvrolijkt met versgebakken pannenkoeken in Oude-Tonge. En dan zijn er uiteraard de laatste loodjes en de ontlading bij de finish.

Volg RTV Rijnmond op Facebook en hou de website in de gaten om hier niets van te missen!

Zie op de website van RTV Rijnmond het eerste verslag en interview met Leen Wielhouwer die dit jaar zijn 25e Omloop loopt!

22 augustus 2018

Weer een supermooie Omloopkrant in Eilandennieuws!

22 augustus 2018

Persbericht RTV SLOGO

RTV SLOGO volgt de Omloop op de voet!

RTV SLOGO presenteert op 24 en 25 augustus Omloop Nieuws Radio en Omloop TV.

Omloop Nieuws Radio voor en door jou!

Zesentwintig uur lang volgt de lokale omroep de lopers van de 29e Omloop van Goeree-Overflakkee op de voet. Zodat u als luisteraar geen stap hoeft te missen !!

Tijdens de radio uitzending van Omloop Nieuws Radio zijn er live verslagen vanuit het lopers veld, wordt er informatie gegeven over de goede doelen van dit jaar en hoort u het laatste actuele nieuws.

In het vaste item “loper Belicht” zijn de enthousiaste verhalen te horen van deelnemers zelf en gaan onze verslaggevers op zoek naar de verhalen van de deelnemers, vrijwilligers en organisatie.

Tevens is er dit jaar weer de mogelijk voor de groetjes en verzoekjes. Hierin kunt u de lopers en de vrijwilligers tijdens de Omloop ondersteunen met een groet of muzikaal verzoek. Hiervoor kunt u mailen naar omloop@rtvslogo.nl

Uitzendfrequenties:

Omloop Nieuws Radio van RTV SLOGO is 26 uur lang te volgen via etherfrequentie FM 105.6 (west) & 105.9 (oost), digitaal UPC kanaal 915 / KPN 1071 en op de analoge ziggo kabel 105.9 MHz. De uitzendingen zijn ook te volgen via de livestreams op de website www.rtvslogo.nl

RTV SLOGO’s Omloopsite:

RTV SLOGO heeft naast haar eigen homepage op het internet een speciale Omloopsite gelanceerd. Jaarlijks bekijken meer dan duizend bezoekers de speciale website tijdens en na de omloop. Op deze website vindt met informatie en actueel nieuws over de Omloop van Goeree-Overflakkee en Omloop Nieuws Radio. De site is op te vragen via www.rtvslogo.nl/omloop
Tijdens de Omloop van G-O op 24 en 25 augustus speelt het internet, naast het 26 uurs radioprogramma, een prominente rol. Het internet team zorgt elk uur voor actueel nieuws uit het lopers veld en is er een uitgebreide fotogalerij te bezichtigen. Tevens vindt men op de site meer informatie over de radio uitzending, de route van de Omloop, de goede doelen en de sponsorgalerij. Tevens kunt u via deze site luisteren naar het geluid van Omloop Nieuws Radio.

Omloop TV:

Net als vorig jaar zijn de lopers ook op de voet te volgen via het TV Kanaal. In de live uitzending, die gemaakt vanuit een mobiele tv studio op het diekhuusplein, wordt er live verslag gedaan van de omloop. Er zijn interviews met lopers, nieuwsupdates, gesprekken in de studio en live beelden van de diverse doorkomsten.

De uitzendingen zijn op vrijdagavond van 18:00 tot 23:00 uur en op zaterdagmorgen vanaf 8 uur tot het einde van de omloop. Belangstellenden zijn ook van harte welkom om een kijkje te nemen in de televisie studio.

De TV uitzending zijn te bekijken op kanaal 67+ (analoog Ziggo), kanaal 36 (digitaal Ziggo) en kanaal 1371 (digitaal KPN). De uitzendingen zijn ook te volgen via de livestreams op de website www.rtvslogo.nl

15 augustus 2018

Speciaal voor de lopers en andere belangstellenden buiten Goeree- Overflakkee, de Omloopbijlage die deze week door Eilandennieuws werd bezorgd!

En tijdens de Omloop is eveneens een team van Paulina.nu actief. Bestuurders (de heren Helmig, Moerland en van der Velde) lopen de Goereeloop, 20 kilometer van Middelharnis naar Goedereede. Hiermee willen ze uitdragen dat bewegen gezond is en gezondheidsproblemen kan voorkomen. Zie hier het artikel uit Eilandennieuws

04 augustus 2018

De Wannebiezz geven de aftrap!
Vrijdag, vanaf 18.00 uur – Diekhuusplein Middelharnis
De Omloop is al voor de lopers van start gaan een feestje. Want de Rotterdamse Wannebiezz geven een vrolijk optreden op het Diekhuusplein. De bandleden Arie, Rocco en Gilles vinden het fantastisch dat lopers zich inzetten voor het goede doel. 110 kilometer wandelen is een hele prestatie. De Wannebiezz juichen dat niet alleen toe, ze komen dat ook toe zingen. Een optreden van de Rotterdammers zonder het opgewekte nummer "Goeiemorge Zonneschijn" is ondenkbaar. En wat ze natuurlijk ook gaan spelen is het toepasselijke You'll Never Walk Alone.

03 augustus 2018

Gezocht!

Ons reclamebord langs de N59 richting Hellegatsplein , ter hoogte van Schapentunnel / Parallelweg – Ooltgensplaat.
Vermist sinds zondag 29 juli jl.

Informatie / reacties graag naar secretariaat@omloop.com of telefonisch via 06-30600575

26 juli 2018 

RTV Slogo is er natuurlijk ook dit jaar weer bij om de Omloop te verslaan!

Met Omloop Nieuws Radio blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor deze uitzending zijn we nog op zoek naar deelnemers die we mogen volgen voor het item Loper Belicht.

Loper Belicht wordt ieder uur uitgezonden. We zoeken dan live contact met één van de deelnemers aan de Omloop. 
De deelnemer kan dan aan de luisteraar laten weten hoe hij of zij de wandeltocht ervaart, wat er op dat moment gebeurt en hoe de sfeer is.

De luisteraar krijgt een compleet beeld van hoe iemand De Omloop doorstaat en wat voor verschillende emoties en uitdagingen er ontstaan tijdens deze lange wandeltocht.

Dit is natuurlijk voor elke deelnemer verschillend en dat maakt elk verslag uniek. Het is voor de deelnemer zelf ook een ervaring die extra energie kan geven door de gesprekken met de verslaggevers en het feit dat er veel luisteraars zijn die ieder uur met hem of haar meeleven.

Dit maakt het natuurlijk voor zowel de deelnemer als de luisteraar een erg interessant item waar jaarlijks veel op gereageerd wordt.

Dus ben jij iemand die het aandurft om de Omloop van Goeree-Overflakkee te lopen en heb je jezelf opgegeven  voor de 110 kilometer of één van de andere afstanden?

Geef je op voor het item Loper Belicht van Omloop Nieuws Radio! Dan krijg je de unieke kans om een exclusief verslag van jouw tocht live op de radio te laten horen.

Heb je interesse? Mail dan naar omloop@rtvslogo.nl

17 november 2017

Verslag door Martijn de Bonte van Eilandennieuws over de slotavond op 16 november jl.

20 oktober 2017

Slotavond van de 28e Omloop op 16 november a.s. in:

Restaurant Werelds In- Side (Tieleman Keukens)
Korendreef 15
3241 AS Middelharnis
 
Aanvang: 19.30 uur
 

22 augustus 2017

Eilandennieuws editie 22 augustus 2017, zie voorpagina en pagina's 12, 13 en 14

9 augustus 2017

Oude Tonge cultureel ontbijt tijdens de Omloop, zie artikel in Eilandennieuws van 9 augustus 

8 augustus 2017

Ester Hart  treedt op voor de start van de Omloop! Ester Hart werd bekend door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2003. Voordat het startschot plaatsvindt op vrijdagavond om 19.00 uur zingt ze op het podium een mix van Eurovisieliedjes en danceclassics.  

8 augustus 2017

Omloopkrant: volgende week dinsdag 15 augustus wordt de Omloopkrant met het Eilandennieuws huis aan huis bezorgd. Ze liggen natuurlijk ook bij de Start/ Finish, via deze link kunt u 'm vast digitaal bewonderen. 

1 augustus 2017

Lagere voor-inschrijftarief blijft gehandhaafd tot en met 6 augustus! 

28 juli 2017

Side events zijn inmiddels grotendeels bekend en toegevoegd op deze website. Zie Algemeen/ Side- events.  

21 juli 2017

Zoals wellicht bekend verzorgt RTV SLOGO  weer mooie radio en televisieuitzendingen tijdens de Omloop. Er is de laatste tijd nogal wat veranderd in de frequenties. Dit zijn de laatste nieuwe:

RTV Slogo's radiofrequenties:

 • Ether6 FM(west)   105.9 FM (oost)
 • Kabel9 FM

 De kanalen voor ZIGGO zijn:

 • Digitaal: 36
 • Analoog: 67+(840.000MHz)
 • Cl+module: 311

 De uitzendingen zijn te bekijken via de volgende kanalen:

 • KPN, XS4ALL, Telfort (witte afstandsbediening):
  • TV: 1371 / 1071
  • Radio: 782
 • Telfort (zwarte afstandsbediening), Edutel, Lijbrandt Telecom, Fiber.nl, Stipte, Solcon:
  • TV: 322
  • Radio: 3168

Live luisteren met de computer, tablet of smartphone via: https://www.rtvslogo.nl/

18 juli 2017

Leuke actie voor de deelnemers aan de 15 kilometertocht en de Kinderomloop 5/ 15 kilometer en hun begeleiders en/ of supporters!

Brasserie DOK16 heeft de volgende Omloopaanbieding op 19 augustus:

 • Koffie of thee met Arretjescake van € 3,50 voor € 3,00  
 • Koffie of thee met appelgebak € 4,50 voor € 4,00
 • Lunchkorting 15% op hele rekening

17 juli 2017

Durf jij de uitdaging aan?! Leuk artikel in Ons Eiland van 13 juli j.l.

30 juni 2017

Omloop Nieuws Radio 2017.

Voor het vaste programmaonderdeel 'Loper belicht' zoekt  RTV Slogo nog deelnemers aan de Omloop van 2017. In het onderdeel 'loper belicht' komt niet de organisatie of een verslaggever aan het woord, maar is het een man of vrouw uit de praktijk. Zij laten de luisteraar weten hoe het hen vergaat dit jaar, iedere deelnemer doet dit uiteraard op zijn of haar eigen manier.

De luisteraar krijgt op de manier dus een idee hoe de deelnemers er zelf tegenaan kijken, maar het kan ook zijn dat de deelnemer juist door de korte gesprekjes weer energie krijgt om verder te gaan, en op die manier de eindstreep bereikt.

Bent u één van de doorzetters die de 110 kilometer of één van de andere afstanden gaat volbrengen en wilt U dit delen met onze luisteraars, neem dan contact op met de organisatie van Omloop-NieuwsRadio op omloop@rtvslogo.nl

27 juni 2017

Meedoen met de Omloop? start nu met trainen! Leuk stuk in Eilandennieuws, zie link naar de editie van 27 juni, pag 13.

14 maart 2017

Op 14 maart j.l. heeft de presentatieavond plaatsgevonden bij TBP Electronics in Dirksland. Zie deze link voor het verslag van Eilandennieuws (editie 21 maart pag 3)

10 augustus 2016

Eilandennieuws De Omloopkrant 2016!

18 augustus 2015

Eilandennieuws De Omloopkrant!

5 augustus 2015

Eilandennieuws, interview met loopster Ilona Klinkendon, startnummer 81 

6 februari 2015

Eilandennieuws, verslag presentatieavond Omloop 2015

30 oktober 2014

Eilandennieuws 30 september 

Facebookactie, winnaars dinerbon

26 augustus 2014

Eilandennieuws voorpagina

Eilandennieuws verslag Omloop

22 augustus 2014

Beleef de aankomst van de lopers op de Facebookpagina van Eilanden-Nieuws. De wandelaars die bij de finish aankomen halen letterlijk de voorpagina van de krant en worden vastgelegd. De hele zaterdag wordt de pagina bijgewerkt met actuele foto’s.

De persoon op de foto die het meeste aantal likes verzamelt wint een diner voor twee personen. 

www.facebook.com/eilandennieuws

20 augustus 2014

Omloopkrant 

13 augustus 2014

Eilandennieuws

Flakkee zonder Omloop is geen Flakkee

11 augustus 2014

RTV SLOGO Omloop Nieuws Radio

06 augustus 2014

Eilandennieuws 

Adwin Verhage de 25e Omloop

29 juli 2014

Eilandennieuws

De Omloop in Beeld

22 juli 2014

Eilandennieuws

Willem Vroegindeweij en Johan Krijgsman

15 juli 2014

Eilandennieuws

Jaco Faasse , Mijn Eiland Mijn Omloop

10 juli 2014:

Ons Eiland

Abraham Maliepaard ontvangt aandenken van Hospice Calando

08 juli 2014:

Eilandennieuws:

Kinderomloop

01 juli 2014:

Eilandennieuws:

De Omloop loop je niet alleen voor jezelf (goede doelen)

28 november 2012:

Ons Eiland:

Ons Eiland 281112.pdf

30 augustus 2012:

Ons Eiland:

Ons Eiland 300812 pag 18.pdf

Ons Eiland 300812 pag 19.pdf

28 augustus 2012:

Eilanden-nieuws 28 augustus

Groot Goeree-Overflakkee 28 augustus

27 augustus 2012:

Algemeen Dagblad 270812, Omloop in recordtijd - Eric Wolfert

24 augustus 2012:

De Telegraaf, Monstertocht trekt minder wandelaars!

21 augustus 2012:

Groot Goeree-Overflakkee, Bastian, Hansje en Adrie Zoon in training voor De Omloop

Persbericht van Fred Gotzenberger.  

20 augustus 2012:

Omloop NieuwsRadio 2012 op Radio Goeree Lokaal, 105.6 FM of 105.9 Mhz via de kabel.

persbericht OmloopNieuwsRadio 2012.doc

18 augustus 2012:

GO Live , activiteiten op zaterdag 25 augustus in Oude Tonge en Ooltgensplaat

Persbericht Omloopkaravaan.doc

19 juli 2012:

Denk aan Uw Omloop! Interview met Willem-Jan Kom in Ons Eiland.

Ons Eiland 190712.pdf

12 juli 2012:

D-Sign nieuwe subsponsor van De Omloop

Ons Eiland 120712 D-sign.pdf

11 juli 2012:

Schrijf in en win!

Schrijf je voor 1 augustus in voor de Omloop en win een weekend Flakkee voor 2!

Nieuwsbrief 22012.doc

2012_actie.jpg

05 juli 2012:

WEA verzorgt de financiele rapportage van De Omloop.

Ons Eiland 050712 WEA.pdf

17 juni 2012:

Nieuwsbrief 12012.doc

05 april 2012:

Verslag van Ons Eiland over de presentatiebijeenkomst voor de Omloop 2012 die op 29 maart  werd gehouden bij TBP Electronics in Dirksland.

Ons Eiland 050412.pdf