Inschrijven voor De Omloop

Let op:

Vanaf donderdag 23 augustus 16.00 uur kan er niet meer online ingeschreven worden, alleen nog bij de startpunten en tegen contante betaling.

Alleen bij voorinschrijving via de site voor 23 augustus ontvang je een certificaat! Er worden geen certificaten nagestuurd.  

Dit jaar kunnen de lopers van de 110 (individueel en estafette) en de 80 km kiezen voor wel of geen maaltijd. Hiermee kunnen we onnodige verspilling voorkomen.

Dit jaar staat alweer de 29e editie van de Omloop op de agenda. Naast 'echte omloop' van 110 kilometer zijn er meerdere afstanden te lopen. Zo kun je bijvoorbeeld de 80 kilometer (Kennedymars) lopen, de 55 kilometer, de 30 kilometer of de 15 kilometer.

Sinds vorig jaar nu ook weer de 20 kilometer. Start in Middelharnis met de finish in Goedereede!

Speciaal voor kinderen is er natuurlijk ook de Kinderomloop. Bij de Kinderomloop kan er gekozen tussen de 15 kilometer en de 5 kilometer.

Na inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail. In deze mail vind je de bevestiging van je registratie. In deze bevestigingsmail staat ook informatie over het goede doel van de Omloop, het Sophia Kinderziekenhuis.

Wat krijg je terug voor je inschrijfgeld?

- Verzorging door ervaren masseurs

- EHBO-verzorging voor eventuele blaren en andere blessures

- Op alle posten gratis water en op veel posten koffie/thee en cola

- Naast de broodjes op tal van posten krijg je een warme maaltijd in Ouddorp (post Familie Westhoeve) en een maaltijdsoep in Ooltgensplaat

- Indien gewenst is er bagagevervoer van en naar de grote posten.

- Als je de finish voorbij bent, ontvang je een aandenken aan de tocht en een certificaat van deelname.

Geld is dus niet nodig tijdens De Omloop!

Wij maken gebruik van betalings- provider Buckaroo, vandaar dat de betaling met Ideal loopt via Stichting Derdengelden Buckaroo.

Wij maken u attent op onze inschrijfvoorwaarden, zie button Inschrijfvoorwaarden.

 

 

Omloop 2018 Inschrijftarieven Omloop 2018 Inschrijftarieven
Omloop Inschrijfvoorwaarden Omloop Inschrijfvoorwaarden