Inschrijven voor De Omloop

Let op: vanaf donderdag 17 augustus 17.00 uur kan er niet meer online ingeschreven worden, alleen nog bij de startpunten en contante betaling. Voor diegenen die al ingeschreven hebben via deze site, een sponsorpagina maken en/ of doneren kan natuurlijk nog steeds!

Dit jaar staat alweer de 28e editie van de Omloop op de agenda. Naast 'echte omloop' van 110 kilometer zijn er meerdere afstanden te lopen. Zo kun je bijvoorbeeld de 80 kilometer (Kennedymars) lopen, de 55 kilometer, de 30 kilometer of de 15 kilometer.

Nieuw is de 20 kilometer. Start in Middelharnis met de finish in Goedereede!

Speciaal voor kinderen is er ook dit jaar weer een Kinderomloop. Bij de Kinderomloop kan er gekozen tussen de 15 kilometer en de 5 kilometer.

Na inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail. In deze mail vind je de bevestiging van je registratie. In deze bevestigingsmail staat ook informatie over het goede doel van de Omloop, het Sophia Kinderziekenhuis.

Wat krijg je terug voor je inschrijfgeld?

- Verzorging door ervaren masseurs

- EHBO-verzorging voor eventuele blaren en andere blessures

- Op alle posten gratis water en op veel posten koffie/thee en cola

- Naast de broodjes op tal van posten krijg je een warme maaltijd in Ouddorp (post Familie Westhoeve) en een maaltijdsoep in Ooltgensplaat

- Indien gewenst is er bagagevervoer van en naar de grote posten. Als je de finish voorbij bent, ontvang je een aandenken aan de tocht en een certificaat van deelname. Let op: alleen bij voorinschrijving ontvang je een certificaat!

Geld is niet nodig tijdens De Omloop!

Wij maken gebruik van betalings- provider Buckaroo, vandaar dat de betaling met Ideal loopt via Stichting Derdengelden Buckaroo.

Wij maken u attent op onze inschrijfvoorwaarden, zie button Inschrijfvoorwaarden.

Let op: vanaf donderdag 17 augustus 17.00 uur kan er niet meer online ingeschreven worden, alleen nog bij de startpunten en contante betaling.  

 

Wat kost deelnemen aan de Omloop?
Inschrijfvoorwaarden Omloop Goeree- Overflakkee Inschrijfvoorwaarden
Inschrijfgeld Omloop Goeree- Overflakkee 2017 Inschrijfgeld