BEDANKT!

23-08-2017 | 01:02

Zonder sponsors geen Omloop
Het organiseren van de Omloop is niet mogelijk zonder materiele en financiële steun van sponsors. Gelukkig heeft de Stichting Omloop Goeree- Overflakkee ook dit jaar weer gebruik kunnen maken van de inzet van vele bedrijven.
Allereerst willen wij natuurlijk onze hoofdsponsor: Deltarent en de eventsponsors : Tieleman Keukens, WEA, D-Sign, Diaber en Eilandennieuws bedanken voor hun steun waardoor wij dit evenement mogelijk kunnen maken. Tevens bedankt het bestuur alle bedrijven die ook dit jaar weer materieel en arbeid beschikbaar hebben gesteld, om niet of tegen gereduceerd tarief, voor het inrichten van posten en andere hand- en spandiensten.
Namens het bestuur en de adviseurs van de Stichting Omloop Goeree- Overflakkee nogmaals bedankt voor de inzet en de financiële en materiele steun.

Vrijwilligers zijn goud waard
Wat een inzet, wat een prestatie. Jullie helpende hand, aanmoediging en gezelligheid, achter de schermen of midden in beeld, maakten deze 28e Omloop weer tot een succes! We hebben ontzettend veel reacties gekregen van lopers die waardering uitspreken naar de vrijwilligers voor de ondersteuning en aanmoediging tijdens deze monstertocht.
Mede namens deze lopers en het bestuur van de Stichting Omloop Goeree- Overflakkee bedanken wij jullie enorm voor de inzet en het enthousiasme.Voor de lopers was het een zware tocht, maar zeker ook voor de vrijwilligers was het soms op de tanden bijten.
De weersomstandigheden waren goed, op de buien en wind in de nacht na, en alles is prima verlopen, geweldig!
Het bestuur van de Stichting Omloop Goeree- Overflakkee is een ieder die de Omloop ook dit jaar weer mogelijk gemaakt heeft grotedank verschuldigd.
Een vrijwilliger is onbetaalbaar, maar GOUD waard.