RTV SLOGO Oproep Omloop Nieuws Radio: Deelnemers voor het item Loper Belicht gezocht!

26-07-2018 | 11:10

RTV Slogo is er natuurlijk ook dit jaar weer bij om de Omloop te verslaan!

Met Omloop Nieuws Radio blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor deze uitzending zijn we nog op zoek naar deelnemers die we mogen volgen voor het item Loper Belicht.

Loper Belicht wordt ieder uur uitgezonden. We zoeken dan live contact met één van de deelnemers aan de Omloop. 
De deelnemer kan dan aan de luisteraar laten weten hoe hij of zij de wandeltocht ervaart, wat er op dat moment gebeurt en hoe de sfeer is.

De luisteraar krijgt een compleet beeld van hoe iemand De Omloop doorstaat en wat voor verschillende emoties en uitdagingen er ontstaan tijdens deze lange wandeltocht.

Dit is natuurlijk voor elke deelnemer verschillend en dat maakt elk verslag uniek. Het is voor de deelnemer zelf ook een ervaring die extra energie kan geven door de gesprekken met de verslaggevers en het feit dat er veel luisteraars zijn die ieder uur met hem of haar meeleven.

Dit maakt het natuurlijk voor zowel de deelnemer als de luisteraar een erg interessant item waar jaarlijks veel op gereageerd wordt.

Dus ben jij iemand die het aandurft om de Omloop van Goeree-Overflakkee te lopen en heb je jezelf opgegeven  voor de 110 kilometer of één van de andere afstanden?

Geef je op voor het item Loper Belicht van Omloop Nieuws Radio! Dan krijg je de unieke kans om een exclusief verslag van jouw tocht live op de radio te laten horen.

Heb je interesse? Mail dan naar omloop@rtvslogo.nl